Meteen naar de inhoud

Dit is de LowLands kalender van dit jaar

Dit kun je verwachten van Lowlands

Lowlands is een jaarlijks festival dat nu na een paar jaar weer van de grond kan komen. Er komen zeer populaire artiesten af op dit meerdaagse festival. Hier vertellen we je wat er staat te gebeuren en hoe jij er voor zorgt dat je er bij bent.

Dit is Lowlands

Lowlands is dus een festival dat al decennialang gevierd wordt. In principe duurt het drie dagen, maar het is ook mogelijk om voor losse dagen een kaartje te kopen. Dit kan bijvoorbeeld via de officiele website van Lowlands. Op de Lowlands agenda staan populaire artiesten. Op de site is maanden van te voren al de exacte line-up terug te vinden.

Lowlands maakt ook zeker ruimte voor belangrijke actualiteiten en andere evenementen. Als je echt precies wilt weten wat de Lowlands kalender gaat bieden is het verstandig om het evenement te volgen via sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Meld je ook zeker aan voor de digitale Lowlands nieuwsbrief met echt alle info.

Zorg dat je niets van Lowlands mist!

Jouw LowLands kalender is nu compleet. Wij wensen je dan ook veel plezier tijdens het bezoek van dit festival. LowLands is een klassieker, niet alleen vanwege de muziek, maar ook vanwege de algehele sfeer. Na een aantal stille jaren, kun jij nu weer volop gaan feesten met jouw vrienden en familie.